Залишаючи дані на сайті, Ви погоджуєтеся з Політикою кофіденційності та захисту інформації.
Адміністрація сайту www.blest.ua (далі — Сайт) не може передать або розкрити інформацію, надану користувачем (далі — Користувач) під час реєстрації та використання функцій сайту, третім особам, крім випадків, передбачених законодавством країни, на території якої користувач здійснює свою діяльність.
Для комунікації на сайті користувач зобов'язаний внести деяку персональну інформацію. Для перевірки наданих даних сайт залишає за собою право вимагати докази ідентичності в онлайн- або офлайн-режимах.
Сайт використовує особисту інформацію Користувача для обслуговування та покращення якості послуг, що надаються. Частина персональної інформації може бути надана банку або платіжній системі, якщо надання цієї інформації обумовлене процедурою переказу коштів платіжній системі, послугами якої Користувач бажає скористатися.
Сайт докладає всіх зусиль для збереження в таємниці особистих даних Користувача. Особиста інформація може бути розкрита у випадках, передбачених законодавством, або коли адміністрація визнає такі дії необхідними для дотримання юридичної процедури, судового розпорядження чи легального процесу, необхідного для роботи Користувача з Сайтом. В інших випадках, за жодних умов, інформація, яку Користувач передає Сайту, не буде розкрита третім особам.
Після того, як Користувач залишив дані, он отримує повідомлення, що підтверджує його успішну реєстрацію. Користувач має право в будь-який момент припинити отримання інформаційних бюлетенів, скориставшись відповідним сервісом на Сайті.
На сайті можуть міститися посилання на інші сайти. Сайт не несе відповідальності за зміст, якість та політику безпеки цих сайтів. Ця заява про конфиденційність стосується тільки інформації, розміщеної безпосередньо на сайті.
Сайт забезпечує безпеку облікового запису Користувача від несанкціонованого доступу.
Сайт залишає за собою право вносити зміни до Політики конфиденційності без додаткових повідомлень. Нововведення набирають чинності з моменту їх опублікування. Користувачі можуть відстежувати зміни в Політиці конфиденційності самостійно.